Organisation

Med et investeringsteam på 14 personer har vi et af Danmarks største og mest erfarne teams med fokus på mindre og mellemstore virksomheder.

I sammensætningen af vores team lægger vi stor vægt på erfaring, integritet og gode samarbejdsevner.

Vi søger det konstruktive samarbejde, etablerer partnerskaber med vores virksomheder og deltager aktivt i den løbende udvikling af selskaberne.

Vores store portefølje og lange række af afhændede investeringer har givet os et bredt erfaringsgrundlag samt et stærkt forgrenet netværk i dansk erhvervsliv. Dette giver os en unik mulighed for at lade et kompetent og konstruktivt netværk komme vores porteføljevirksomheder til gode på tværs af brancher.

Erik Holm

Direktør, adm. partner

3338 7390
eho@majinvest.com

Læs mere

Erik Holm har været direktør i Maj Invest-koncernen siden 2011 med ansvar for forretningsområdet private equity. I perioden 2006-2011 var Erik adm. direktør og koncernchef for Dyrup A/S. Forinden var Erik i perioden 1996-2006 adm. direktør og koncernchef for Louis Poulsen A/S. Før udnævnelsen til adm. direktør og koncernchef havde Erik en række stillinger i Louis Poulsen A/S fra 1981 (herunder direktør, koncernøkonomichef, engroschef, salgs- og marketingdirektør m.v.). Erik er uddannet cand.merc. fra Copenhagen Business School. Erik sidder i bestyrelsen i en række af Maj Invest Equitys porteføljeselskaber. Ligeledes er Erik næstformand for bestyrelsen for SP Group A/S og med i bestyrelsen for Brødrene A. & O. Johansen A/S.

Maj Invest Equity-investeringer
Nuværende: Muuto, Sticks’n’Sushi
Afhændede: Fan Milk International, Interbuild, Kelsen Holding, Reson, KK-Group

Jan Hove Sørensen

Partner

3338 7366
jhs@majinvest.com

Læs mere

Jan Hove Sørensen har været ansat i Maj Invest Equity siden 2006. Forinden var Jan ansat som managementkonsulent hos PA Consulting Group, hvor han assisterede en række danske og internationale virksomheder inden for bl.a. finans, teknologi og private equity. Inden da var Jan director hos Oracle Corporation, samt forretningsudvikler og salgsdirektør hos F.L. Smidth (Automation). Jan er uddannet ingeniør fra Danmarks Tekniske Universitet, HD fra Handelshøjskolen i København og har gennemført INSEADs executive management-programmer.

Maj Invest Equity-investeringer
Nuværende: Blip Systems, SubC Partner, Unwire
Afhændede: A2SEA, Atchik, B&O Medicom, Dantec Medical, Kærkommen, Pierre.dk, R2 Group, R82, Winnie Papir

Niels Retbøll

Partner

3338 7365
nir@majinvest.com

Læs mere

Niels Retbøll har været ansat i Maj Invest Equity siden 2006. Før Maj Invest Equity var Niels ansat som investeringschef i Arkitekternes Pensionskasse/PJD (00-06). Niels er CFA charterholder og cand.merc. fra Handelshøjskolen i København.

Maj Invest Equity-investeringer
Nuværende: Godt Smil, Norisol A/S
Afhændede: A+, Dalum Holding, DSVM, JMM, Kelsen Holding

Niels Toft

Partner

3338 7368
nt@majinvest.com

Læs mere

Niels Toft har været ansat i Maj Invest Equity siden etableringen i 2005. I perioden 1998-2005 arbejdede han for Bain & Company med strategiudvikling, operationelle forbedringer og M&A/kommerciel due diligence for en lang række industri- og servicevirksomheder samt private equity-selskaber. Niels er uddannet cand.merc. fra Handelshøjskolen i København.

Maj Invest Equity-investeringer
Nuværende: JKF Industri, PF Group, Proløn A/S
Afhændede: Biblioteksmedier, Bramming Plast Industri, Color Print, Da’core, J. Hvidtved Larsen, Jernstøberiet Dania, Novopan Træindustri, SSG, Aalborg Industries

Mads Andersen

Partner

3338 7369
maa@majinvest.com

Læs mere

Mads Andersen har været ansat i Maj Invest Equity siden februar 2008. Inden da var Mads ansat i investeringsselskabet FL Group (06-07) og med M&A rådgivning i FIH (04-06) og KPMG Corporate Finance (99-04). Mads er uddannet cand.merc. fra Handelshøjskolen i København.

Maj Invest Equity-investeringer
Nuværende: Solum, Svendsen Sport, Tytex
Afhændede: B&O Medicom, Fanmilk, Reson, Vernal, Unwire

Per Høholt

Partner

3338 7341
peh@majinvest.com

Læs mere

Per Høholt har været ansat i Maj Invest Equity siden 2009. Per kom fra en stilling som partner hos Ernst & Young, hvor han var ansvarlig for de danske M&A-aktiviteter og medlem af den nordiske M&A-partnergruppe. Før det arbejdede Per en årrække i den finansielle sektor (92-02), hvor han blandt andet beskæftigede sig med M&A, aktie- og obligationsemissioner, struktureret finansiering, syndikeret långivning og akkvisitionsfinansiering. Per har en HD i finansiering og kreditvæsen fra Handelshøjskolen i København.

Maj Invest Equity-investeringer
Nuværende: DK Foods, Norisol A/S, Vega Sea A/S
Afhændede: Bisca A/S, Bladt Industries A/S, Dantec Dynamics A/S, SFK Leblanc A/S

Thomas Riis

Director

3338 7358
tri@majinvest.com

Læs mere

Thomas Riis kom til Maj Invest Equity i 2008. Før det arbejdede Thomas i North Sea Capital (05-08) med internationale unoterede investeringer i form af co-investeringer, secondaries og i private equity-fonde. Inden da arbejdede Thomas for 3i (Nordic) med unoterede investeringer i mellemstore danske og nordiske virksomheder (01-05). Forud for dette arbejdede han med M&A-rådgivning i PricewaterhouseCoopers Corporate Finance (98-01) samt Gudme Raaschou (97-98). Thomas er uddannet cand.polit. fra Københavns Universitet.

Kasper Skovgaard Kristensen

Investment manager

3338 7378
ksk@majinvest.com

Læs mere

Kasper Skovgaard Kristensen har været ansat i Maj Invest Equity siden 2011. Kasper har tidligere arbejdet hos Deloitte Corporate Finance (08-11) med M&A-rådgivning. Forud for dette har Kasper arbejdet i en it-virksomhed som projektleder. Kasper er uddannet cand.merc. fra Handelshøjskolen i København.

Søren Holm Tøth

Investment manager

3338 7364
sht@majinvest.com

Læs mere

Søren Holm Tøth startede hos Maj Invest Equity i 2014. Før Søren kom til Maj Invest, arbejdede han med M&A, integration og effektiviseringsforbedringer hos FLSmidth A/S (11-14). Tidligere har Søren været ansat hos LEO Pharma A/S (10-11) og EY Transaction Advisory Services (06-10), hvor han arbejdede med transaktionsopgaver samt opgaver inden for forretningsudvikling. Søren er uddannet cand.merc. fra Handelshøjskolen i København.

Mads Møller

Investment manager

3338 7375
mam@majinvest.com

Læs mere

Mads Møller har været ansat i Maj Invest Equity siden 2014. Mads har tidligere været ansat i Danske Bank Corporate Finance (13-14), hvor han var involveret i en række transaktioner i forskellige industrier. Forud for dette arbejdede Mads hos Credit Suisse Investment Banking Division i London (12-13) med primært fokus på industri- og energiselskaber. Mads er uddannet cand.merc.FIR fra Handelshøjskolen i København og har været et semester på Westminster Business School i London.

Jakob Traumer

Investment manager

3338 7362
jtr@majinvest.com

Læs mere

Jakob Traumer kom til Maj Invest Equity i 2015. Inden det var han ansat hos QVARTZ Management Consulting (14-15), hvor han primært havde fokus på kommerciel due diligence og strategiimplementering. Tidligere arbejdede Jakob hos FIH Partners M&A Advisory (11-14) med transaktioner, der involverede store/mellemstore danske og nordiske virksomheder. Jakob har en kandidatgrad i økonomi fra Københavns Universitet.

Kristian Karkov Jakobsen

Analytiker

33 38 73 77
kkj@majinvest.com

Læs mere

Kristian Karkov Jakobsen har været ansat i Maj Invest siden januar 2014, først som junioranalytiker og siden juni 2016 som analytiker. Forud for dette var Kristian ansat i Danske Banks Credit Rating-afdeling. Han er uddannet cand.merc. i Finance and Investments fra CBS og har haft udlandsophold i England, USA og Brasilien.

Jacob Dyhr Jensen

Analytiker

33 38 73 76
jdj@majinvest.com

Læs mere

Jacob Dyhr Jensen har været ansat i Maj Invest siden maj 2014, først som junioranalytiker og siden oktober 2016 som analytiker. Forud for dette var Jacob ansat som studentermedhjælper i BankInvest Asset Management. Jacob er uddannet cand.merc. i finansiering og regnskab fra CBS og har haft udlandsophold i London og New York ved hhv. det danske generalkonsulat og Columbia University.

Marc Ferrigno Olsen

Analytiker

33 38 73 45
mfo@majinvest.com

Læs mere

Marc Ferrigno Olsen har været ansat i Maj Invest siden maj 2016, først som junioranalytiker og siden juni 2017 som analytiker. Marc er uddannet BSc. i Economics & Business Administration fra Copenhagen Business School og har haft udlandsophold i USA. Marc har yderligere en fortid som professionel tennisspiller og gennemfører et praktikophold hos konsulenthuset Boston Consulting Group i efteråret 2017. 

Louise Ræbild

Direktionssekretær

3338 7373
lor@majinvest.com

Læs mere

Louise Ræbild kom til Maj Invest i 2015 og er PA for Erik Holm. Louise kom fra en stilling som HR udviklingskonsulent i TV 2 med særlig fokus på kompetenceudvikling af ledere. Før dette har Louise primært været beskæftiget i konsulentbranchen med fokus på skræddersyet leder- og medarbejderudvikling. Louise er uddannet akademiøkonom fra Lyngby Handelsakademi. 

Lisbeth Lykke Olsen

Sekretær, koordinator

3338 7374
llo@majinvest.com

Læs mere
Lisbeth Lykke Olsen kom til Maj Invest Equity i 2008 fra en stilling som sekretær i ABN AMRO Bank. Hun har tidligere været ansat som sekretær i Danica Forsikring, Finansieringsselskabet Gefion, Mercuri International samt Manpower.

Jane Wulff Hjortkjær

Manager Økonomistyring

3338 7382
jwh@majinvest.com

Læs mere

Jane Hjortkjær er manager økonomistyring i Maj Invest Equity-afdelingen og har været ansat i Maj Invest-koncernen siden 2006. Jane har en baggrund som revisor i Deloitte, hvor hun arbejdede i 15 år med revision, regnskab og skat for mellemstore virksomheder og koncerner; de sidste 3 år også som afdelingsleder. Jane arbejdede herefter i Novozymes i 4 år med business controlling inden for produktion og R&D. Jane er uddannet cand.merc.aud.

Ken B. Ernstsen

Controller

3338 7387
kbe@majinvest.com

Læs mere
Ken Ernstsen er controller i Maj Invest Equity-afdelingen og har været ansat i koncernen siden 2007. Inden Ken kom til Maj Invest, var han ansat som revisor i 8 år hos BDO, København, og inden da 2 år hos Arthur Andersen, København. Ken er i 1995 uddannet som cand.merc.aud. fra Handelshøjskolen i Århus.

Heidi Olsen

Controller

3338 7391
heo@majinvest.com

Læs mere
Heidi Olsen er controller i Maj Invest Equity-afdelingen og har været ansat i Maj Invest-koncernen siden 2011. Heidi har mere end 10 års erfaring fra Deloitte, hvor hun primært har arbejdet med revision, regnskab og skat for små og mellemstore virksomheder, herunder 4 års erfaring fra Deloittes skatteafdeling, hvor hun primært beskæftigede sig med selskabsbeskatning. Heidi er uddannet cand.merc.aud fra CBS i København.

Bianca Christiansen

Controller

3338 7392
bic@majinvest.com

Læs mere
Bianca Christiansen er controller i Maj Invest Equity-afdelingen og har været ansat i Maj Invest-koncernen siden januar 2016. Bianca har 10 års erfaring som revisor fra Deloitte, hvor hun primært har beskæftiget sig med revision og regnskab for mellemstore virksomheder og institutioner. Bianca er uddannet cand.merc.aud. fra CBS i København.

Jens Hansen

Økonomichef

3338 7381
jh@majinvest.com

Læs mere
Jens Hansen er økonomichef og har været ansat i koncernen siden august 2005. Inden Jens kom til Maj Invest, har han været ansat i Alm. Brand Bank, Nordea og BG Bank. Jens er uddannet cand.merc. i finansiering fra Handelshøjskolen i København.

Marianne Settnes

Advokat, chef for Jura & Compliance

3338 7386
ms@majinvest.com

Læs mere
Marianne Settnes har været general counsel (chef for Jura & Compliance) i Fondsmæglerselskabet Maj Invest A/S og Maj Invest Equity A/S fra selskabernes etablering i 2005 (og i LD fra 2004). Forinden var Marianne Settnes advokat i Advokatfirmaet Bech-Bruun (1993-2004) og arbejdede med børsret, M&A, kapitalmarkedsret samt selskabsret og forinden fuldmægtig i Udenrigsministeriet (1992-1993). Marianne Settnes er advokat (L) og har en MBA.

Jakob Vestergaard

Advokat

3338 7354
jvj@majinvest.com

Læs mere
Jakob Vestergaard har været advokat i Fondsmæglerselskabet Maj Invest A/S og Maj Invest Equity A/S siden 2008. Forinden var Jakob Vestergaard advokat i Advokatfirmaet Bech-Bruun (2000-2008) og arbejdede med M&A, selskabsret, forsikringsret, transportret og tvister. Jakob Vestergaard er advokat (L).

Mick Sayed Thimm

Advokat

3338 7352
mth@majinvest.com

Læs mere

Mick Sayed Thimm kom til Maj Invest Equity i efteråret 2014 og har syv års erhvervserfaring inden for finansiel regulering på både national og international plan. Inden ansættelsen i Maj Invest Equity var Mick kontorchef i Finansrådet og Børsmæglerforeningen (07-14) med fokus på kapitalmarkedet og reguleringen heraf. Mick Sayed Thimm er uddannet Cand.jur. fra Aarhus Universitet og færdiggjorde i 2013 sin HD(F).

Sofie Krogh Jensen

Advokatfuldmægtig

33 38 73 51
skj@majinvest.com

Læs mere

Sofie Krogh Jensen er advokatfuldmægtig og kom til Fondsmæglerselskabet Maj Invest A/S og Maj Invest Equity A/S i 2013 som student i afdelingen Jura & Compliance. Sofie er uddannet Cand.jur. fra Københavns Universitet i 2017 og er specialiseret inden for fagområderne finansiel regulering, kapitalmarkedsret og selskabsret.

Tina Schalck Højer

Advokatsekretær

3338 7355
tsh@majinvest.com

Læs mere

Tina Schalck Højer blev ansat i Maj Invest i 2016 og kommer fra en stilling som advokatsekretær hos Kammeradvokaten, hvor hun arbejdede med retssager inden for arbejds- og ansættelsesret. Tidligere ansættelser omfatter Kromann Reumert, Lundgrens og Plesner. Tina er uddannet advokatsekretær (1985), engelsk erhvervssproglig korrespondent fra Copenhagen Business School og har 25 års erfaring som advokatsekretær.

Mette Fibæk Madsen

Sekretær, koordinator

3338 7356
mfm@majinvest.com

Læs mere
Mette Fibæk Madsen kom til Maj Invest i september 2008 fra en stilling som administrativ koordinator i Dansk Arbejdsgiverforening (2000-2008), hvor hun også gennemførte sin all-round kontoruddannelse.