Tryk her for at printe

Investeringsstrategi

Maj Invest Equity rådgiver om investeringer i virksomheder med en markedsværdi (enterprise value) over 100 mio. kr. Vi fokuserer fortrinsvis på værdiskabelse i virksomheder med en omsætning på mellem 200 mio. kr. og 1.000 mio. kr. Vi dækker en lang række brancher, dog ikke biotek og ejendomsselskaber.

Vi anvender en systematisk tilgang til investeringsbeslutningen, men har ikke forudfattede holdninger til rigtige eller forkerte investeringer. Vi vurderer hver enkelt virksomhed på egne præmisser og lader det gode købmandskab råde.

Maj Invest Equity dækker et bredere felt af det unoterede ”investeringsunivers” i Danmark end de fleste andre finansielle investorer og adskiller sig især ved at fokusere på partnerskab med virksomhederne.

Partnerskabsmodel

Hos Maj Invest Equity har vi gjort det til vores speciale at få mindre virksomheder til at blive større. Maj Invest Equity-fondene investerer typisk i virksomheder, hvor den eksisterende ejerkreds både ønsker at realisere gevinst og videreudvikle selskabet i samarbejde med en dynamisk partner, der kan bidrage med mere end blot kapital.

Den privatejede virksomhed, der søger vækst, ny kapital og nye kompetencer, ender ofte som vores partner.

Fleksibel ejerandel, såvel majoritet som minoritet

Vi har intet ultimativt krav om at være majoritetsaktionær. Vi betragter en hensigtsmæssig ejerfordeling som noget, man tilpasser sig fra sag til sag. Fra investering til investering. Fondene investerer typisk i en ejerandel på mellem 40 og 90 pct.