Tryk her for at printe

Organisation

Med et investeringsteam på 12 personer har vi et af Danmarks største og mest erfarne teams med fokus på mindre og mellemstore virksomheder.

I sammensætningen af vores team lægger vi stor vægt på erfaring, integritet og gode samarbejdsevner.

Vi søger det konstruktive samarbejde, etablerer partnerskaber med vores virksomheder og deltager aktivt i den løbende udvikling af selskaberne.

Vores store portefølje og lange række af afhændede investeringer har givet os et bredt erfaringsgrundlag samt et stærkt forgrenet netværk i dansk erhvervsliv. Dette giver os en unik mulighed for at lade et kompetent og konstruktivt netværk komme vores porteføljevirksomheder til gode på tværs af brancher.

Per Høholt

Deputy managing partner, direktør

33 38 73 41
peh@majinvest.com

Læs mere

Per Høholt har været ansat i Maj Invest Equity siden 2009. Per kom fra en stilling som partner hos Ernst & Young, hvor han var ansvarlig for de danske M&A-aktiviteter og medlem af den nordiske M&A-partnergruppe. Før det arbejdede Per en årrække i den finansielle sektor (92-02), hvor han blandt andet beskæftigede sig med M&A, aktie- og obligationsemissioner, struktureret finansiering, syndikeret långivning og akkvisitionsfinansiering. Per har en HD i finansiering og kreditvæsen fra Handelshøjskolen i København.

Maj Invest Equity-investeringer
Nuværende: Vega Sea A/S, Good Food Group A/S
Afhændede: Norisol A/S, Bisca A/S, Bladt Industries A/S, Dantec Dynamics A/S, DK Foods, KK Group, SFK Leblanc A/S

Niels Toft

Partner

33 38 73 68
nt@majinvest.com

Læs mere

Niels Toft har været ansat i Maj Invest Equity siden etableringen i 2005. I perioden 1998-2005 arbejdede han for Bain & Company med strategiudvikling, operationelle forbedringer og M&A/kommerciel due diligence for en lang række industri- og servicevirksomheder samt private equity-selskaber. Niels er uddannet cand.merc. fra Handelshøjskolen i København.

Maj Invest Equity-investeringer
Nuværende: PcP Corporation, Aclass, Roll-o-Matic
Afhændede: Proløn, JKF Industri, Bramming Plast-Industri, J. Hvidtved Larsen, Novopan Træindustri, Da’core, Biblioteksmedier, SSG, Aalborg Industries, Jernstøberiet Dania, Color Print, JUN-AIR International

Mads Andersen

Partner

33 38 73 69
maa@majinvest.com

Læs mere

Mads Andersen har været ansat i Maj Invest Equity siden februar 2008. Inden da var Mads ansat i investeringsselskabet FL Group (06-07) og med M&A rådgivning i FIH (04-06) og KPMG Corporate Finance (99-04). Mads er uddannet cand.merc. fra Handelshøjskolen i København.

Maj Invest Equity-investeringer
Nuværende: Svendsen Sport, Sovino Brands, Itadel, Icotera
Afhændede: Medicom Innovation Partner, Fanmilk, Reson, Tytex, Norafin, Unwire, Solum

Thomas Riis

Partner

33 38 73 58
tri@majinvest.com

Læs mere

Thomas Riis kom til Maj Invest Equity i 2008. Før det arbejdede Thomas i North Sea Capital (05-08) med internationale unoterede investeringer i form af co-investeringer, secondaries og i private equity-fonde. Inden da arbejdede Thomas for 3i (Nordic) med unoterede investeringer i mellemstore danske og nordiske virksomheder (01-05). Forud for dette arbejdede han med M&A-rådgivning i PricewaterhouseCoopers Corporate Finance (98-01) samt Gudme Raaschou (97-98). Thomas er uddannet cand.polit. fra Københavns Universitet.

Niels Retbøll

Partner

33 38 73 65
nir@majinvest.com

Læs mere

Niels Retbøll har været ansat i Maj Invest Equity siden 2006. Før Maj Invest Equity var Niels ansat som investeringschef i Arkitekternes Pensionskasse/PJD (00-06). Niels er CFA charterholder og cand.merc. fra Handelshøjskolen i København.

Maj Invest Equity-investeringer
Nuværende: Godt Smil
Afhændede: A+, Dalum Holding, DSVM, JMM, Kelsen Holding

Erik Holm

Direktør, adm. partner

33 38 73 90
eho@majinvest.com

Læs mere

Erik Holm har været direktør i Maj Invest-koncernen siden 2011 med ansvar for forretningsområdet private equity. I perioden 2006-2011 var Erik adm. direktør og koncernchef for Dyrup A/S. Forinden var Erik i perioden 1996-2006 adm. direktør og koncernchef for Louis Poulsen A/S. Før udnævnelsen til adm. direktør og koncernchef havde Erik en række stillinger i Louis Poulsen A/S fra 1981 (herunder direktør, koncernøkonomichef, engroschef, salgs- og marketingdirektør m.v.). Erik er uddannet cand.merc. fra Copenhagen Business School.

Erik Holm sidder i bestyrelsen i en række af Maj Invest Equitys porteføljeselskaber.

Erik Holms øvrige hverv fremgår af årsrapporten for Maj Invest Holding A/S.

Maj Invest Equity-investeringer
Nuværende: Sticks’n’Sushi, Sovino Brands, Wendelbo
Afhændede: Muuto, KK-Group, Fan Milk International, Kelsen Holding

Søren Holm Tøth

Director

33 38 73 64
sht@majinvest.com

Læs mere

Søren Holm Tøth startede hos Maj Invest Equity i 2014. Før Søren kom til Maj Invest, arbejdede han med M&A, integration og effektiviseringsforbedringer hos FLSmidth A/S (11-14). Tidligere har Søren været ansat hos LEO Pharma A/S (10-11) og EY Transaction Advisory Services (06-10), hvor han arbejdede med transaktionsopgaver samt opgaver inden for forretningsudvikling. Søren er uddannet cand.merc. fra Handelshøjskolen i København.

Kristoffer Møller Pedersen

Investment manager

33 38 73 59
kmp@majinvest.com

Læs mere

Kristoffer Møller Pedersen har været ansat i Maj Invest Equity siden oktober 2017. Kristoffer har tidligere været ansat i Nordea Investment Banking (15-17), hvor han var involveret i en række nordiske M&A- og ECM-transaktioner i forskellige industrier. Forud for dette var Kristoffer ansat i Deloitte Corporate Finance. Kristoffer er uddannet produktionsingeniør fra Danmarks Tekniske Universitet samt cand.oecon. fra Syddansk Universitet.

Jacob Dyhr Jensen

Investment manager

33 38 73 76
jdj@majinvest.com

Læs mere

Jacob Dyhr Jensen har været ansat i Maj Invest siden maj 2014, først som junioranalytiker og fastansat siden oktober 2016. Forud for dette var Jacob ansat som studentermedhjælper i BankInvest Asset Management. Jacob er uddannet cand.merc. i finansiering og regnskab fra CBS og har haft udlandsophold i London og New York ved hhv. det danske generalkonsulat og Columbia University.

Marc Ferrigno

Associate

33 38 73 66
mfo@majinvest.com

Læs mere

Marc Ferrigno kom tilbage til Maj Invest Equity i starten af 2021 efter at have arbejdet hos Boston Consulting Group siden 2019 som konsulent. Tidligere var han ansat som analytiker hos Maj Invest Equity. Marc har en kandidatgrad i økonomi fra Imperial College i London.

Gustav Ditlev Håkonsson

Analytiker

33 38 73 45
gdh@majinvest.com

Læs mere

Gustav Ditlev Håkonsson har været ansat i Maj Invest siden august 2017, først som Junioranalytiker og herefter som analytiker siden august 2019. Forud for dette var Gustav ansat som Market Analyst i Phase One A/S. Gustav er uddannet cand.merc. i finansiering og strategi fra CBS og har haft udlandsophold i London og Sydney ved hhv. London School of Economics og University of Sydney.

Christoffer Cirillo

Analytiker

33 38 73 77
cci@majinvest.com

Læs mere

Christoffer Cirillo har været ansat i Maj Invest siden marts 2018, først som junioranalytiker og herefter som fuldtidsanalytiker siden september 2020. I løbet af denne periode fuldførte han et internship i Bank of America Merrill Lynchs investment banking division i Stockholm. Christoffer er uddannet cand.merc. i finansiering og strategi fra CBS med et udvekslingsophold i Los Angeles.

Louise Ræbild

Direktionssekretær

33 38 73 73
lor@majinvest.com

Læs mere

Louise Ræbild kom til Maj Invest i 2015 og er PA for Erik Holm. Louise kom fra en stilling som HR udviklingskonsulent i TV 2 med særlig fokus på kompetenceudvikling af ledere. Før dette har Louise primært været beskæftiget i konsulentbranchen med fokus på skræddersyet leder- og medarbejderudvikling. Louise er uddannet akademiøkonom fra Lyngby Handelsakademi. 

Lisbeth Lykke Olsen

Direktionssekretær

33 38 73 74
llo@majinvest.com

Læs mere

Lisbeth Lykke Olsen kom til Maj Invest Equity i 2008 fra en stilling som sekretær i ABN AMRO Bank. Hun har tidligere været ansat som sekretær i Danica Forsikring, Finansieringsselskabet Gefion, Mercuri International samt Manpower.

Jane Wulff Hjortkjær

Manager Økonomistyring

33 38 73 82
jwh@majinvest.com

Læs mere

Jane Hjortkjær er manager økonomistyring i Maj Invest Equity-afdelingen og har været ansat i Maj Invest-koncernen siden 2006. Jane har en baggrund som revisor i Deloitte, hvor hun arbejdede i 15 år med revision, regnskab og skat for mellemstore virksomheder og koncerner; de sidste 3 år også som afdelingsleder. Jane arbejdede herefter i Novozymes i 4 år med business controlling inden for produktion og R&D. Jane er uddannet cand.merc.aud.

Ken B. Ernstsen

Controller

33 38 73 87
kbe@majinvest.com

Læs mere

Ken Ernstsen er controller i Maj Invest Equity-afdelingen og har været ansat i koncernen siden 2007. Inden Ken kom til Maj Invest, var han ansat som revisor i 8 år hos BDO, København, og inden da 2 år hos Arthur Andersen, København. Ken er i 1995 uddannet som cand.merc.aud. fra Handelshøjskolen i Århus.

Heidi Olsen

Finance specialist

33 38 73 91
heo@majinvest.com

Læs mere

Heidi Olsen er finance specialist i Maj Invest Equity-afdelingen og har været ansat i Maj Invest-koncernen siden 2011. Heidi har mere end 10 års erfaring fra Deloitte, hvor hun primært har arbejdet med revision, regnskab og skat for små og mellemstore virksomheder, herunder 4 års erfaring fra Deloittes skatteafdeling, hvor hun primært beskæftigede sig med selskabsbeskatning. Heidi er uddannet cand.merc.aud fra CBS i København.

Bianca Christiansen

Controller

33 38 73 92
bic@majinvest.com

Læs mere

Bianca Christiansen er controller i Maj Invest Equity-afdelingen og har været ansat i Maj Invest-koncernen siden januar 2016. Bianca har 10 års erfaring som revisor fra Deloitte, hvor hun primært har beskæftiget sig med revision og regnskab for mellemstore virksomheder og institutioner. Bianca er uddannet cand.merc.aud. fra CBS i København.

Jens Hansen

Økonomichef

33 38 73 81
jh@majinvest.com

Læs mere

Jens Hansen er økonomichef og har været ansat i koncernen siden august 2005. Inden Jens kom til Maj Invest, har han været ansat i Alm. Brand Bank, Nordea og BG Bank. Jens er uddannet cand.merc. i finansiering fra Handelshøjskolen i København.

Marianne Settnes

General counsel, direktør, chef for Jura & Compliance (advokat)

33 38 73 86
ms@majinvest.com

Læs mere

Marianne Settnes har været general counsel (chef for Jura & Compliance) i Fondsmæglerselskabet Maj Invest A/S og Maj Invest Equity A/S fra selskabernes etablering i 2005 (og i LD fra 2004). Forinden var Marianne Settnes advokat i Advokatfirmaet Bech-Bruun (1993-2004) og arbejdede med børsret, M&A, kapitalmarkedsret samt selskabsret og forinden fuldmægtig i Udenrigsministeriet (1992-1993). Marianne Settnes er advokat (L) og har en MBA.

Jakob Vestergaard

Advokat

33 38 73 54
jvj@majinvest.com

Læs mere

Jakob Vestergaard har været advokat i Fondsmæglerselskabet Maj Invest A/S og Maj Invest Equity A/S siden 2008. Forinden var Jakob Vestergaard advokat i Advokatfirmaet Bech-Bruun (2000-2008) og arbejdede med M&A, selskabsret, forsikringsret, transportret og tvister. Jakob Vestergaard er advokat (L).

Mick Sayed Thimm

Advokat

33 38 73 52
mth@majinvest.com

Læs mere

Mick Sayed Thimm kom til Maj Invest Equity i efteråret 2014 og har syv års erhvervserfaring inden for finansiel regulering på både national og international plan. Inden ansættelsen i Maj Invest Equity var Mick kontorchef i Finansrådet og Børsmæglerforeningen (07-14) med fokus på kapitalmarkedet og reguleringen heraf. Mick Sayed Thimm er uddannet Cand.jur. fra Aarhus Universitet og færdiggjorde i 2013 sin HD(F).

Thomas Moltke Thybo

Advokat

33 38 73 50
tmt@majinvest.com

Læs mere

Thomas Moltke Thybo er advokat og kom til Maj Invest i foråret 2018. Inden ansættelsen i Maj Invest var Thomas ansat hos ATP (2016-2018) og Finansiel Stabilitet (2009-2016). Forud for dette arbejdede Thomas som advokat med M&A, selskabsret, bank- og finansieringsret samt finansiel lovgivning. Thomas er uddannet cand.jur. fra Københavns Universitet med studieophold på London School Economics. I 2013 færdiggjorde Thomas sin HD(F) fra CBS.

Sofie Krogh Jensen

Advokat

33 38 73 51
skj@majinvest.com

Læs mere

Sofie Krogh Jensen startede i Maj Invest i 2013 som student i afdelingen Jura & Compliance og fortsatte derefter som advokat. Sofie er uddannet Cand.jur. fra Københavns Universitet i 2017 og er specialiseret inden for fagområderne finansiel regulering, kapitalmarkedsret og selskabsret.

Emilie Ulrikke Christensen

Advokatfuldmægtig

33 38 73 53
euc@majinvest.com

Læs mere

Emilie Ulrikke Christensen kom til Maj Invest i 2018 som student i afdelingen Jura & Compliance og blev i starten af 2021 ansat som advokatfuldmægtig. Emilie er uddannet cand.jur. fra Københavns Universitet med studieophold på University of Sydney og er specialiseret inden for fagområderne finansiel regulering, kapitalmarkedsret og selskabsret.

Mette Fibæk Madsen

Sekretær, koordinator

33 38 73 56
mfm@majinvest.com

Læs mere

Mette Fibæk Madsen kom til Maj Invest i september 2008 fra en stilling som administrativ koordinator i Dansk Arbejdsgiverforening (2000-2008), hvor hun også gennemførte sin all-round kontoruddannelse.