Tryk her for at printe

Organisation

Med et investeringsteam på 12 personer har vi et af Danmarks største og mest erfarne teams med fokus på mindre og mellemstore virksomheder.

I sammensætningen af vores team lægger vi stor vægt på erfaring, integritet og gode samarbejdsevner.

Vi søger det konstruktive samarbejde, etablerer partnerskaber med vores virksomheder og deltager aktivt i den løbende udvikling af selskaberne.

Vores store portefølje og lange række af afhændede investeringer har givet os et bredt erfaringsgrundlag samt et stærkt forgrenet netværk i dansk erhvervsliv. Dette giver os en unik mulighed for at lade et kompetent og konstruktivt netværk komme vores porteføljevirksomheder til gode på tværs af brancher.

Jens Aaløse

Managing partner, direktør

33 38 73 73
jaa@majinvest.com

Læs mere

Jens Aaløse tiltrådte i november 2021 som managing partner i Maj Invest Equity og indtrådte ligeledes i direktionen i Maj Invest Holding og Maj Invest Equity. Jens er tidligere koncerndirektør i TDC (2013-2021), adm. direktør i Danske Spil (2010-2013), adm. direktør i Nordic Media Link AB og Dansk Reklamefilm (2006-2010) samt direktør i SAS (1986-2006). Jens har således mange års ledelseserfaring og et indgående kendskab til mange typer af virksomheder og brancher. Derudover besidder han bred investeringserfaring gennem sin deltagelse i mere end 20 virksomhedshandler.

Jens Aaløse er blandt andet bestyrelsesformand i Blue Ocean Robotics samt næstformand i Topdanmark.

Niels Toft

Partner

33 38 73 68
nt@majinvest.com

Læs mere

Niels Toft har været ansat i Maj Invest Equity siden etableringen i 2005. I perioden 1998-2005 arbejdede han for Bain & Company med strategiudvikling, operationelle forbedringer og M&A/kommerciel due diligence for en lang række industri- og servicevirksomheder samt private equity-selskaber. Niels er uddannet cand.merc. fra Handelshøjskolen i København.

Maj Invest Equity-investeringer
Nuværende: PcP Corporation, Aclass, Roll-o-Matic
Afhændede: Proløn, JKF Industri, Bramming Plast-Industri, J. Hvidtved Larsen, Novopan Træindustri, Da’core, Biblioteksmedier, SSG, Aalborg Industries, Jernstøberiet Dania, Color Print, JUN-AIR International

Mads Andersen

Partner

33 38 73 69
maa@majinvest.com

Læs mere

Mads Andersen har været ansat i Maj Invest Equity siden februar 2008. Inden da var Mads ansat i investeringsselskabet FL Group (06-07) og med M&A rådgivning i FIH (04-06) og KPMG Corporate Finance (99-04). Mads er uddannet cand.merc. fra Handelshøjskolen i København.

Maj Invest Equity-investeringer
Nuværende: Svendsen Sport, Sovino Brands, Itadel, Icotera
Afhændede: Medicom Innovation Partner, Fanmilk, Reson, Tytex, Norafin, Unwire, Solum

Thomas Riis

Partner

33 38 73 58
tri@majinvest.com

Læs mere

Thomas Riis kom til Maj Invest Equity i 2008. Før det arbejdede Thomas i North Sea Capital (05-08) med internationale unoterede investeringer i form af co-investeringer, secondaries og i private equity-fonde. Inden da arbejdede Thomas for 3i (Nordic) med unoterede investeringer i mellemstore danske og nordiske virksomheder (01-05). Forud for dette arbejdede han med M&A-rådgivning i PricewaterhouseCoopers Corporate Finance (98-01) samt Gudme Raaschou (97-98). Thomas er uddannet cand.polit. fra Københavns Universitet.

Søren Holm Tøth

Director

33 38 73 64
sht@majinvest.com

Læs mere

Søren Holm Tøth startede hos Maj Invest Equity i 2014. Før Søren kom til Maj Invest, arbejdede han med M&A, integration og effektiviseringsforbedringer hos FLSmidth A/S (11-14). Tidligere har Søren været ansat hos LEO Pharma A/S (10-11) og EY Transaction Advisory Services (06-10), hvor han arbejdede med transaktionsopgaver samt opgaver inden for forretningsudvikling. Søren er uddannet cand.merc. fra Handelshøjskolen i København.

Kristoffer Møller Pedersen

Director

33 38 73 59
kmp@majinvest.com

Læs mere

Kristoffer Møller Pedersen har været ansat i Maj Invest Equity siden oktober 2017. Kristoffer har tidligere været ansat i Nordea Investment Banking (15-17), hvor han var involveret i en række nordiske M&A- og ECM-transaktioner i forskellige industrier. Forud for dette var Kristoffer ansat i Deloitte Corporate Finance. Kristoffer er uddannet produktionsingeniør fra Danmarks Tekniske Universitet samt cand.oecon. fra Syddansk Universitet.

Jacob Dyhr Jensen

Investment manager

33 38 73 76
jdj@majinvest.com

Læs mere

Jacob Dyhr Jensen har været ansat i Maj Invest siden maj 2014, først som junioranalytiker og fastansat siden oktober 2016. Forud for dette var Jacob ansat som studentermedhjælper i BankInvest Asset Management. Jacob er uddannet cand.merc. i finansiering og regnskab fra CBS og har haft udlandsophold i London og New York ved hhv. det danske generalkonsulat og Columbia University.

Louise Kamilla Normann

Investment manager

33 38 73 77
lkn@majinvest.com

Læs mere

TBC

Joachim Gundelach

Associate

33 38 73 75
jgu@majinvest.com

Læs mere

Joachim Gundelach har været ansat i Maj Invest siden oktober 2021. Joachim har tidligere været ansat som associate i Deutsche Banks Investment Banking-afdeling i London. I sin tid hos Deutsche Bank var Joachim involveret i en række europæiske ECM- og M&A-transaktioner inden for den industrielle sektor. Forud for dette var Joachim ansat som studentermedhjælper i den nordiske kapitalfond FSN Capital Partners. Joachim er uddannet cand.merc. i finansiering og regnskab fra CBS.

Lukas Frijs-Djurhuus

Associate

33 38 73 63
lfd@majinvest.com

Læs mere

Lukas startede hos Maj Invest Equity i september 2021. Efter han færdiggjorde sin kandidatuddannelse i 2020, startede han hos McKinsey & Company som konsulent. Her rådgav han virksomheder inden for consumer goods, private equity og advanced industries omkring strategi og omkostningsoptimering. Lukas er uddannet cand.merc. i Finance and Strategic Management fra CBS og har gennemført et semester på the University of Melbourne i Australien.

Johanne Marie Langager Christensen

Analytiker

33 38 73 78
jlc@majinvest.com

Læs mere

Johanne Langager Christensen har været ansat i Maj Invest siden august 2021, først som junioranalytiker og i september 2023 ansat . Hun er uddannet cand.merc. i Finance and Investments fra CBS.

Private Equity Minorities

Jannick Dam Mortensen

Partner

33 38 73 71
jdm@majinvest.com

Læs mere

Jannick Mortensen har været ansat i Maj Invest Equity siden maj 2022 med primært fokus på private equity minoritetsinvesteringer og venture capital. Jannick har bred investeringserfaring både fra sell-side og buy-side inden for investment banking samt asset management. Tidligt i sin karriere arbejdede Jannick i Danske Markets samt Deloitte Corporate Finance, efterfølgende som analytiker hos Danske Capital i deres long/short aktie hedgefund (’16-’18) og senest som co-lead portfolio manager på et fundamentalt aktiemandat hos Danica (’18-’22). Jannick er uddannet cand.merc. i finansiering og regnskab fra CBS.

Eva Buciek Foss

Investment manager

33 38 73 66
ebf@majinvest.com

Læs mere

Eva startede hos Maj Invest Equity i september 2023 med primært fokus på minoritetsinvesteringer indenfor venture capital og private equity. Eva har tidligere været investment manager i EIFO's direkte investeringsteam med fokus på ventureinvesteringer indenfor bæredygtig fødevareproduktion og vedvarende energi. Forud for dette var Eva ansat i Copenhagen Infrastructure Partners, hvorfra hun har erfaring med infrastrukturinvesteringer indenfor grøn energi. Eva er uddannet cand. polit. fra Københavns Universitet og har haft udlandsophold i Californien på US Santa Cruz.

Robert Høgh

Associate

33 38 73 65
roh@majinvest.com

Læs mere

Robert Høgh begyndte i Maj Invest Equity i 2022. Inden da arbejdede han som strategiansvarlig for 3 og Oister i Skandinavien. Robert har boet en årrække i Kina og Spanien. Han taler og skriver både spansk og kinesisk flydende. Robert er uddannet i Statskundskab fra Københavns Universitet og har en MBA fra Shanghai Jiaotong Universitet, Kinas højest rangerede handelsskole.

Lisbeth Lykke Olsen

Direktionssekretær

33 38 73 74
llo@majinvest.com

Læs mere

Lisbeth Lykke Olsen kom til Maj Invest Equity i 2008 fra en stilling som sekretær i ABN AMRO Bank. Hun har tidligere været ansat som sekretær i Danica Forsikring, Finansieringsselskabet Gefion, Mercuri International samt Manpower.

Sine Skov Jonassen

Senior sustainability manager

33 38 73 26
ssj@majinvest.com

Læs mere

Sine Skov Jonassen har været ansat i Maj Invest siden 2021, først som junior sustainability manager (deltid) og siden 2022 som sustainability manager (fuldtid). Sine er uddannet cand.merc. fra CBS, hvor hun også har taget en minor i Environmental, Social, Governance (ESG): Metrics, Reporting and Sustainable Investments.

Jane Wulff Hjortkjær

Manager Økonomistyring

33 38 73 82
jwh@majinvest.com

Læs mere

Jane Hjortkjær er manager økonomistyring i Maj Invest Equity-afdelingen og har været ansat i Maj Invest-koncernen siden 2006. Jane har en baggrund som revisor i Deloitte, hvor hun arbejdede i 15 år med revision, regnskab og skat for mellemstore virksomheder og koncerner; de sidste 3 år også som afdelingsleder. Jane arbejdede herefter i Novozymes i 4 år med business controlling inden for produktion og R&D. Jane er uddannet cand.merc.aud.

Ken B. Ernstsen

Controller

33 38 73 87
kbe@majinvest.com

Læs mere

Ken Ernstsen er controller i Maj Invest Equity-afdelingen og har været ansat i koncernen siden 2007. Inden Ken kom til Maj Invest, var han ansat som revisor i 8 år hos BDO, København, og inden da 2 år hos Arthur Andersen, København. Ken er i 1995 uddannet som cand.merc.aud. fra Handelshøjskolen i Århus.

Bianca Christiansen

Controller

33 38 73 92
bic@majinvest.com

Læs mere

Bianca Christiansen er controller i Maj Invest Equity-afdelingen og har været ansat i Maj Invest-koncernen siden januar 2016. Bianca har 10 års erfaring som revisor fra Deloitte, hvor hun primært har beskæftiget sig med revision og regnskab for mellemstore virksomheder og institutioner. Bianca er uddannet cand.merc.aud. fra CBS i København.

Henrik Frederiksen

Finansbogholder

33 38 73 48
hf@majinvest.com

Læs mere

Henrik Frederiksen er finansbogholder i Maj Invest Equity-afdelingen og har været ansat i Maj Invest-koncernen siden 2007. Inden Henrik kom til Maj Invest var han ansat i KPMG. Henrik er uddannet merkonom i regnskabsvæsen.

Mikala Johnsen

Controller

33 38 73 91
mij@majinvest.com

Læs mere

Mikala Johnsen er startet som controller i Maj Invest Equity-afdelingen i marts 2022. Mikala har 5 års erfaring som revisor fra Deloitte, hvor hun primært har beskæftiget sig med revision, regnskab og skat for finansielle virksomheder med fokus på private equity-fonde. Mikala er uddannet cand.merc.aud. fra CBS i København.

Simon Nellemann Jensen

Controller

33 38 73 94
snj@majinvest.com

Læs mere

tbc

Jens Hansen

Økonomichef

33 38 73 81
jh@majinvest.com

Læs mere

Jens Hansen er økonomichef og har været ansat i koncernen siden august 2005. Inden Jens kom til Maj Invest, har han været ansat i Alm. Brand Bank, Nordea og BG Bank. Jens er uddannet cand.merc. i finansiering fra Handelshøjskolen i København.

Marianne Settnes

General counsel, direktør, chef for Jura & Compliance (advokat)

33 38 73 86
ms@majinvest.com

Læs mere

Marianne Settnes har været general counsel (chef for Jura & Compliance) i Fondsmæglerselskabet Maj Invest A/S og Maj Invest Equity A/S fra selskabernes etablering i 2005 (og i LD fra 2004). Forinden var Marianne Settnes advokat i Advokatfirmaet Bech-Bruun (1993-2004) og arbejdede med børsret, M&A, kapitalmarkedsret samt selskabsret og forinden fuldmægtig i Udenrigsministeriet (1992-1993). Marianne Settnes er advokat (L) og har en MBA.

Jakob Vestergaard

Advokat

33 38 73 54
jvj@majinvest.com

Læs mere

Jakob Vestergaard har været advokat i Fondsmæglerselskabet Maj Invest A/S og Maj Invest Equity A/S siden 2008. Forinden var Jakob Vestergaard advokat i Advokatfirmaet Bech-Bruun (2000-2008) og arbejdede med M&A, selskabsret, forsikringsret, transportret og tvister. Jakob Vestergaard er advokat (L).

Thomas Moltke Thybo

Advokat

33 38 73 50
tmt@majinvest.com

Læs mere

Thomas Moltke Thybo er advokat og kom til Maj Invest i foråret 2018. Inden ansættelsen i Maj Invest var Thomas ansat hos ATP (2016-2018) og Finansiel Stabilitet (2009-2016). Forud for dette arbejdede Thomas som advokat med M&A, selskabsret, bank- og finansieringsret samt finansiel lovgivning. Thomas er uddannet cand.jur. fra Københavns Universitet med studieophold på London School Economics. I 2013 færdiggjorde Thomas sin HD(F) fra CBS.

Sofie Krogh Løchte

Advokat

33 38 73 51
skj@majinvest.com

Læs mere

Sofie Krogh Løchte startede i Maj Invest i 2013 som student i afdelingen Jura & Compliance og fortsatte derefter som advokat. Sofie er uddannet Cand.jur. fra Københavns Universitet i 2017 og er specialiseret inden for fagområderne finansiel regulering, kapitalmarkedsret og selskabsret.

Ida Sønderby

Advokat

33 38 73 52
ids@majinvest.com

Læs mere

Ida Sønderby kom til Maj Invest i 2021. Forinden var Ida ansat som legal trainee og herefter advokatfuldmægtig hos Accura Advokatpartnerselskab (2017-2021), hvor Ida arbejdede med M&A, selskabsret og generel kommerciel rådgivning. Ida er uddannet cand.jur. fra Københavns Universitet med studieophold på National University of Singapore.