Tryk her for at printe

Om Private Equity

Maj Invest Equity bygger på mangeårig erfaring, viden og netværk fra rådgivning om investeringer i mindre og mellemstore unoterede danske virksomheder. Maj Invest Equity forvalter en samlet kapital på ca. 4,3 mia. kr. fra en række investorer og er Danmarks største private equity-investor i mindre og mellemstore virksomheder.

Siden 2005 har fondene rådgivet om investeringer i mere end 35 virksomheder, og i den samme periode har vi foretaget salg af mere end 40 virksomheder. Fondenes portefølje består p.t. af 12 selskaber. De mange investeringer har givet os et unikt netværk, som vi aktivt bruger til at finde nye investeringsmuligheder og udvikle eksisterende.

Maj Invest Equity har tilsluttet sig og arbejder med udgangspunkt i de FN-støttede principper for ansvarlig investering PRI.

Investeringsfokus og team

Vi har et bredt investeringsfokus, der bygger på langsigtede partnerskaber, strategiske og operationelle forbedringer og det gode købmandskab. Vi fokuserer på små og mellemstore virksomheder, typisk med en omsætning i niveauet 200 mio. kr. til 1.000 mio. kr. Vi har gjort det til vores speciale at få mindre virksomheder til at blive større.

Maj Invest Equity har et stort investeringsteam med bred erfaring inden for private equity-investeringer, herunder strategiudvikling, M&A, forretningsudvikling, ledelse gennem vækst og forandring samt gennemførsel af ledelsesmæssige generationsskifter.

Private equity-fonde

Den første private equity-fond blev etableret i juli 2005, og siden er yderligere fire fonde kommet til. Maj Invest Equity rådgiver alle fem fonde, der omfatter LD Equity 1 K/S, LD Equity 2 K/S, LD Equity 3 K/SMaj Invest Equity 4 K/S og Maj Invest Equity 5 K/S. Sidstnævnte blev etableret i oktober 2016.

Internationale private equity-fonde

Internationale private equity-fonde er et selvstændigt forretningsområde i Maj Invest. Læs om Private Equity International her.

--0-- 

Maj Invest Equity A/S har tilladelse som forvalter af alternative investeringsfonde under tilsyn af Finanstilsynet. Følgende fonde under forvaltning har en depositar: Maj Invest Equity 4 K/S, Maj Invest Equity 5 K/S, Danish Microfinance Partners K/S, Maj Invest Southeast Asia II K/S og Maj Invest Financial Inclusion Fund II K/S.