Tryk her for at printe

Værdiskabelse

Vores værdiskabelsesfilosofi er baseret på fokus på operationel værdiskabelse. Vi har prioriteret fokus på langsigtet industriel og operationel værdiskabelse og foretager de rigtige og nødvendige langsigtede tiltag.

Vi søger væksten i vores virksomheder og ser vækst som en specialiseret disciplin. Vi påtager os et aktivt medansvar for at finde veje til vækst og sikre ressourcerne for at nå målene.

Det rigtige hold

Vi er i stand til at sikre det rigtige hold, både i bestyrelsen og i ledelsen. Vi gør en stor dyd ud af at definere de spidskompetencer, som den konkrete virksomhed har brug for i en given situation. Vi er i stand til at trække på et stort netværk af yderst kompetente erhvervsfolk, der har vist deres værd, og som gerne gør det igen.

Planer og hensigter forud for investering

Hos Maj Invest Equity fokuserer vi på at få en grundig afstemning af forventninger med vores investeringspartnere. Forud for investering anvender vi betydelige ressourcer på at drøfte og aftale, hvad der skal gøres efter investeringen. Vi lader vores planer, ambitioner og hensigter være transparente og afstemte, inden en investering gennemføres. Det giver tryghed og arbejdsro for alle parter i løbet af investeringen.

Vi sætter klart fokus og holder det igennem investeringen

Vi arbejder fokuseret med at formulere og forfølge en række kritiske målsætninger i den enkelte investering. Vi holder fast i den strategiske agenda igennem hele vores ejerperiode, hvilket er med til at sikre drifts- og afkastmæssig succes.