Tryk her for at printe

Registrering uden for Danmark

Registrering i Australien
Fondsmæglerselskabet Maj Invest A/S er registreret som et udenlandsk selskab (ARBN 615 341 574) i henhold til den australske selskabslov (the Corporations Act 2001) og er fritaget for kravet om at skulle have tilladelse til at yde finansielle serviceydelser i henhold til den australske forordning Securities and Investments Commission Instrument 16-0802 ifølge stykke 911A(2)(l) af den nævnte selskabslov. Selskabet er under tilsyn af Finanstilsynet og er underlagt dansk lovgivning, som er forskellig fra australsk lovgivning.

Registrering i Canada
For at yde investeringsrådgivning i Canada i provinsen Ontario kan Fondsmæglerselskabet Maj Invest A/S påberåbe sig den internationale rådgiverfritagelse i henhold til § 8.26 i National Instrument 31-103 Registration Requirements, Exemptions and Ongoing Registrant Obligations.

I henhold til betingelserne for en sådan undtagelse har Maj Invest indgivet - og vil fortsætte med at indgive - alle nødvendige og beslægtede ansøgninger til Ontario Securities Commission. Navn og adresse på Maj Invests serviceagent i provinsen Ontario er: FMD Service (Ontario) Inc., 333 Bay Street, Suite 2400, Bay Adelaide Center, Box 20, Toronto, Ontario, M5H 2T6.

Registrering i USA
Fondsmæglerselskabet Maj Invest A/S er registreret hos United States Securities and Exchange Commission ("SEC") i relation til selskabets aktiviteter i USA.

Registrering hos SEC som investeringsrådgiver må på ingen måde kunne fortolkes således, at SEC har godkendt eller anbefalet et Maj Invest-selskab i relation til kvalifikationer eller tilbudte serviceydelser, ligesom det heller ikke må kunne fortolkes således, at et Maj Invest-selskab eller selskabets medarbejdere har en bestemt standard i forhold til kompetencer, ekspertise eller uddannelse.