Tryk her for at printe

LD Equity 1 K/S

Status
Fuldt investeret
Etableret
2006
Kapitaltilsagn
2,8 mia. kr.

Tommy G. Jespersen


Læs mere
Tommy G. Jespersen har siden 2004 været administrerende direktør i kk-electronic. Desuden er han medlem af bestyrelsen for Tytex A/S, Vernal A/S, Phasion Group A/S, WBL Holding A/S og Vindmølle-industrien. Tommy G. Jespersen har sin baggrund fra bl.a. Bang & Olufsen gennem 11 år, LEGO Systems gennem 4 år samt administrerende direktør i det amerikanskejede Fibervisions i 3 år.

Steen Parsholt


Læs mere
Steen Parsholt har siden 2005 arbejdet som professionelt bestyrelsesmedlem og sidder i dag i en række selskaber i Danmark og i udlandet. Derudover har Steen Parsholt siden februar 2010 varetaget opgaver for Finansiel Stabilitet som adm. direktør for selskaber, der afvikler hhv. Capinordic Bank og Eik Bank Danmark. Tidligere var Steen Parsholt koncernchef i NCM Holding (nu Atradius) i Amsterdam, og inden da en årrække i Citibank, som hhv. adm. direktør i Danmark, chef for investment banking i Italien og ansvarlig for derivater i Nordamerika. Senest var Steen Parsholt nordisk chef for Aon og medlem af den europæiske ledelse. Steen Parsholt har uddannet sig på college i USA, på CBS samt Insead og fungerer herudover som censor på CBS i finansiering.

Erik Holm


Læs mere
Erik Holm har været direktør i Maj Invest-koncernen siden 2011 med ansvar for forretningsområdet private equity. I perioden 2006-2011 var Erik adm. direktør og koncernchef for Dyrup A/S. Forinden var Erik i perioden 1996-2006 adm. direktør og koncernchef for Louis Poulsen A/S. Før udnævnelsen til adm. direktør og koncernchef havde Erik en række stillinger i Louis Poulsen A/S fra 1981 (herunder direktør, koncernøkonomichef, engroschef, salgs- og marketingdirektør m.v.). Erik er uddannet cand.merc. fra Copenhagen Business School. Erik sidder i bestyrelsen i en række af Maj Invest Equitys porteføljeselskaber. Ligeledes sidder han i bestyrelsen i de to børsnoterede selskaber Brødrene A & O Johansen A/S og SP Group A/S.