Tryk her for at printe

Organisation

Karsten Søndermølle

Aktiechef, danske aktier

kso@majinvest.com

Læs mere

Karsten Søndermølle blev ansat i Maj Invest primo 2019 med ansvar for danske aktier. Karsten har arbejdet med aktieinvesteringer de seneste 30 år, heraf de seneste 13 år som porteføljemanager på danske aktier i SEB og BankInvest. Tidligere har han arbejdet som institutionel kunderådgiver i børsmæglerselskaber for Nordea, SEB og Alfred Berg. Sideløbende med sit arbejde har Karsten taget en HD(f) og CFA.

Peter Stenholt

Seniorporteføljemanager

psh@majinvest.com

Læs mere
Peter Stenholt har siden 2007 arbejdet med rådgivning af danske institutionelle kunder inden for danske aktier. Peter har arbejdet med aktieinvesteringer siden 2000 og er uddannet cand.polit. og CFA. Tidligere har Peter været ansat i Økonomiministeriet, Realkredit Danmark og BRFkredit.

Magnus Skjellerup Rasmussen

Analytiker

msr@majinvest.com

Læs mere

Magnus Skjellerup Rasmussen kom til Maj Invest i 2021 som analytiker i Maj Invest Danske Aktier. Magnus har tidligere arbejdet med aktieanalyse som studentermedhjælper i Jyske Bank. Magnus er uddannet cand.merc. Finance fra Aarhus Universitet og har været på udlandsophold på London School of Economics. 

Kurt Kara

Aktiechef, valueaktier

kka@majinvest.com

Læs mere

Kurt Kara kom til Maj Invest i 2005 og har siden haft ansvaret for forvaltningen af Maj Invest Value Aktier. Tidligere ansættelser omfatter bl.a. stillinger som hhv. aktiestrateg hos Danske Bank og porteføljemanager hos Danske Capital med ansvar for aktieafdelingen Danske Invest Latinamerika. Kurt er uddannet cand.polit. fra Københavns Universitet.

Ulrik Jensen

Seniorporteføljemanager

uj@majinvest.com

Læs mere

Ulrik Jensen har været porteføljemanager i Maj Invest siden januar 2006 med medansvar for forvaltningen af Maj Invest Value Aktier. Inden da arbejdede Ulrik som analytiker og porteføljemanager hos Sparbank i fire år, hvor han bl.a. havde ansvar for forvaltningen af bankens egenbeholdning. Ulrik er uddannet cand.merc. i finansiering. 

Rasmus Quist Pedersen

Seniorporteføljemanager

rqp@majinvest.com

Læs mere

Rasmus Quist Pedersen kom til Maj Invest i 2015, hvor han startede som junioranalytiker med fokus på valueaktier. I november 2015 startede Rasmus på fuldtid og er fortsat tilknyttet teamet for valueaktier. Rasmus er cand.merc. fra Copenhagen Business School, og med udlandsophold på Harvard University. Tidligere har Rasmus arbejdet som studentermedhjælper i Jyske Bank.

Klaus Bockstaller

Aktiechef, emerging markets

kbo@majinvest.com

Læs mere

Klaus Bockstaller kom til Maj Invest i januar 2019 fra Pictet Asset Management i London hvor han havde ansvaret for Global Emerging Markets (Value). Før det, var Klaus med til at stifte Fleming Family & Partners Capital Management LLP sammen med Fleming family office med ansvaret for FCM European Frontier og the FCM Global Opportunities long/short aktiefonde. Fra 2000 til 2004, arbejdede Klaus hos Baring Asset Management i London som Head EMEA, hvor han forvaltede en række fonde og institutionelle mandater for omkring USD 1,5 mia. Tidligere har Klaus arbejdet syv år hos UBS Brinson som porteføljemanager med ansvaret for det østlige Europa. Klaus har en Masters degree (Diplom Volkswirt) i Political Economy fra University of Freiburg.

 

Frederik Heidemann Thomsen

Analytiker

fht@majinvest.com

Læs mere

Frederik Heidemann Thomsen blev ansat i august 2022 som aktieanalytiker i Maj Invest Emerging Markets Value. Frederik er uddannet cand.merc. i Finansiering og Regnskab fra Copenhagen Business School og har tidligere erfaring som analytiker hos Willis Towers Watson.

Torsten Bech

Aktiechef, ansvarlig for tematiske aktiestrategier

tbe@majinvest.com

Læs mere

Torsten Bech har været ansat i Maj Invest siden 2007. Her er Torsten aktiechef med ansvar for de tematiske aktiestrategier. Dette omfatter forvaltningen af Maj Invest Net Zero 2050, Maj Invest Planet & People (delt ansvar) og de balancerede strategier Maj Invest Kontra Strategier (delt ansvar) og Maj Invest Big Picture (delt ansvar). Tidligere har Torsten også haft analyseroller knyttet til finansielle virksomheder, unoterede investeringer samt produktudvikling. I perioden 2000-2007 var Torsten ansat i Jyske Bank som senioraktieanalytiker. Han er oprindeligt uddannet cand.merc. i finansiering fra Aarhus Universitet.

Mads Peter Søndergaard

Seniorporteføljemanager

mps@majinvest.com

Læs mere

Mads kom til Maj Invest i 2012 og er ansvarlig for forvaltningen af Maj Invest Vækstaktier. Mads er uddannet cand.merc. Finance & International Business fra Handelshøjskolen i Aarhus og har erfaring fra aktieanalyse i ABG Sundal Collier og tidligere fra ansættelser hos DONG Energy og MAKE Consulting.

Andreas Johan Lindtner

Analytiker

ali@majinvest.com

Læs mere

Andreas Johan Lindtner blev ansat i september 2020 som aktieanalytiker i Maj Invest Vækstaktier. Forud for dette har Andreas erfaring med finansiel analyse og markedsresearch fra tidligere studenterjob i internationale virksomheder. Andreas er uddannet cand.merc. i international business fra CBS og har haft udlandsophold i Hong Kong og New York ved hhv. HKUST og Columbia University.

Peter Emil Bundgaard Mondrup

Økonom

peb@majinvest.com

Læs mere

Peter Emil Bundgaard Mondrup kom til Maj Invest i 2020 og har fokus på makroøkonomisk analyse og de brede linjer på de finansielle markeder. Ud over sit arbejde i Maj Invest fungerer Peter også som økonom for Maj Bank. Peter er cand.polit. fra Københavns Universitet og har tidligere arbejdet med formueforvaltning som studentermedhjælper hos Investering & Tryghed samt finans og makroøkonomi hos A.P. Møller-Mærsk.

Astrid Gram Nielsen

Økonom

agn@majinvest.com

Læs mere

Astrid Gram Nielsen kom til Maj Invest i 2022 som økonom. Astrid har fokus på den makroøkonomiske udvikling og generelle tendenser på de finansielle markeder. Astrid er cand.polit. fra Københavns Universitet og har tidligere arbejdet med formueforvaltning som studentermedhjælper hos SEB.

Gustav Bundgaard Smidth

Obligationschef

gbs@majinvest.com

Læs mere

Gustav har været ansat som porteføljemanager i Maj Invest siden 2011 og har været obligationschef siden december 2018 med det overordnede ansvar for alle obligationsporteføljer, bl.a. også Maj Invest Kontra. I perioden 2006-2011 var Gustav ansat som senioranalytiker i Danske Markets' obligationsanalyseafdeling og i 2003-2006 i Alm. Brand Børs. Gustav er uddannet cand.scient.oecon. fra Københavns Universitet i 2005 og er fortsat tilknyttet KU som censor på matematik-økonomi-studiet på bachelor- og kandidatstudiet. 

Tino Henriksen

Seniorporteføljemanager

tih@majinvest.com

Læs mere

Tino Henriksen har været ansat som porteføljemanager I Maj Invest siden 2016 med fokus på virksomhedsobligationer. I perioden 2014-2015 arbejdede Tino som porteføljemanager i BankInvest med ansvaret for investment grade kreditobligationer. Tidligere har Tino været ansat i Danske Bank med forskellige ansvarsområder, senest som chief credit analyst. Karrieren begyndte han som graduate trainee i Realkredit Danmark i 2006. Tino er uddannet cand.merc – Erhvervsøkonomi fra CBS.

Simon Buch

Porteføljemanager

sib@majinvest.com

Læs mere

Simon kom til Maj Invest i 2022 som porteføljeforvalter med fokus på danske obligationer. Forud for dette har Simon tidligere arbejdet med forvaltning og investering i danske realkreditobligationer hos Handelsbanken. Simon er uddannet cand.merc. i finansiering fra Aarhus Universitet.

Henrik Stok Eskildsen

Senior trader

hse@majinvest.com

Læs mere

Henrik Stok Eskildsen blev ansat som porteføljemanager i Maj Invest i 2012 med det daglige ansvar for valuta- og likviditetsstyring, og i 2019 blev han udnævnt senior trader. I perioden 2010-2012 arbejdede Henrik som risk manager i Nykredit Realkredits finansafdeling. Henrik startede sin karriere i den finansielle sektor i Nykredit som studentermedhjælper i finansafdelingens investeringsenhed (2007-2010).

Frederik Vibjerg Lauritsen

Analytiker/trader

fvl@majinvest.com

Læs mere

Frederik Vibjerg Lauritsen kom til Maj Invest i 2022 som analytiker/trader i obligationsafdelingen. Frederik er uddannet cand.oecon. fra Copenhagen Business School og har været på udlandsophold på Wharton School samt University of Sydney. Frederik har tidligere arbejdet som junioranalytiker hos kapitalforvalteren Curo Capital.

Arvid Stentoft Jakobsen

Cheføkonom

ast@majinvest.com

Læs mere
Arvid Stentoft Jakobsen har været cheføkonom i koncernen siden 2006. I perioden 1987-2006 var Arvid ansat i A.P. Møller – Mærsk, hvor han var kontorchef i perioden 1990-1993 og derefter afdelingschef/cheføkonom frem til 2006. Tidligere var Arvid ansat som fuldmægtig i hhv. Økonomiministeriet (1986-1987) og hos Danmarks Statistik (1981-1985). Arvid er uddannet cand.oecon. fra Aarhus Universitet.

Peter Starup

Chef for Formueforvaltning

pst@majinvest.com

Læs mere
Peter Starup har siden 2009 været ansat som chef for Formueforvaltning med ansvar for porteføljepleje og rådgivning af formuende private kunder samt fonde og virksomheder. Inden han kom til Maj Invest, var Peter adm. direktør i Dansk Kapitalforvaltning Fondsmæglerselskab A/S og inden da underdirektør i Finansbanken A/S med ansvar for private banking og kapitalforvaltning. Peter er uddannet på CBS og har mere end 25 års erfaring med rådgivning om de finansielle markeder.

Sine Skov Jonassen

Senior sustainability manager

33 38 73 26
ssj@majinvest.com

Læs mere

Sine Skov Jonassen har været ansat i Maj Invest siden 2021, først som junior sustainability manager (deltid) og siden 2022 som sustainability manager (fuldtid). Sine er uddannet cand.merc. fra CBS, hvor hun også har taget en minor i Environmental, Social, Governance (ESG): Metrics, Reporting and Sustainable Investments.

Danmark

Peter Busk

Chef for Investor Relations & Markets

33 38 73 11
pbu@majinvest.com

Læs mere

Peter Busk kom til Maj Invest i 2006, hvor han som head of sales var med til at starte forretningsområdet Markets op. Peter har mere end 20 års erfaring fra den finansielle sektor, hvor han primært har beskæftiget sig med rådgivning omkring aktier til det institutionelle segment. Peter kom til Maj Invest fra en stilling hos børsmæglerselskabet Gudme Raaschou, hvor han havde ansvar for salg af danske aktier til indenlandske institutionelle kunder. Forud for dette arbejdede Peter blandt andet for Finansbanken og BG Bank London.

Tomas Munksgard Hoff

Seniormanager

33 38 73 72
tmh@majinvest.com

Læs mere

Tomas Munksgard Hoff er seniormanager med fokus på Investeringsforeningen Maj Invest. Tomas har været ansat siden 2008 og kom til Maj Invest fra en stilling som redaktionel analysechef på Berlingskes erhvervsredaktion. Tomas er cand.polit. fra Københavns Universitet.

Mette Lissau

Seniormanager, marketing

33 38 73 20
mli@majinvest.com

Læs mere

Mette Lissau har været ansat i Maj Invest siden 2016. Mette arbejder med marketing på tværs af koncernens forretningsområder. Mette har senest været selvstændig, og før det har hun arbejdet i en række reklamebureauer. 

Mette Sveidahl Rathje

Manager

33 38 73 30
mes@majinvest.com

Læs mere

Mette Sveidahl Rathje har været ansat i Maj Invest siden 2006 og arbejder med en bred vifte af opgaver inden for bl.a. sprog og kommunikation. Mette er uddannet cand.ling.merc., tolk og translatør (engelsk) samt HD(F) fra CBS.

Sine Skov Jonassen

Senior sustainability manager

33 38 73 26
ssj@majinvest.com

Læs mere

Sine Skov Jonassen har været ansat i Maj Invest siden 2021, først som junior sustainability manager (deltid) og siden 2022 som sustainability manager (fuldtid). Sine er uddannet cand.merc. fra CBS, hvor hun også har taget en minor i Environmental, Social, Governance (ESG): Metrics, Reporting and Sustainable Investments.

Markets

Jesper Poulsen

Senior sales

3338 7312
jep@majinvest.com

Læs mere

Jesper Poulsen har været ansat som senior sales i Maj Invest siden 2007. I perioden 2000-2007 var Jesper ansat i Nordea Asset Management som chief sales manager med ansvar for salg og rådgivning af internationale aktier over for de investeringsansvarlige i Nordea Formueforvaltning. Tidligere var Jesper ansat i dels Midtbørs med ansvar for bankens egenbeholdning af udenlandske aktier, dels BG Markets og Danske Markets med ansvar for både handel og rådgivning. Jesper har en HD Finansiering fra CBS.

Lars Kjestrup

Head of trading

3338 7301
lkj@majinvest.com

Læs mere
Lars Kjestrup kom til Maj Invest i 2006, hvor han som head of trading var med til at starte forretningsområdet Markets op. Lars kom til Maj Invest fra en stilling hos børsmæglerselskabet Gudme Raaschou, hvor han havde ansvar for handel og risikostyring. Forud for dette arbejdede Lars blandt andet for Jyske Bank og Unibank.
International

Klaus Godiksen

Direktør, Head of Asset Management

+44 207 182 4025
kmg@majinvest.com

Læs mere

Klaus Godiksen har mere end 30 års erfaring inden for investeringsområdet og arbejder med salg til internationale kunder hos Maj Invest. Fra 1995-2015 arbejdede Klaus hos Nordea Investment Management som Global Head of Institutional Sales Internationally. Derudover har han bl.a. arbejdet tre år hos Jyske Bank, Storbritannien og seks år hos National Bank of Long Beach i Californien. Klaus har en BA i banking and finance, og har tidligere været formand for European Committee of the New York Society of Security Analysts i to år.

Carsten Høegh

Head of Investor Relations

33 38 72 24
cah@majinvest.com

Læs mere

Carsten Høegh har siden 2011 været ansat som head of Investor Relations i Maj Invest med ansvar for koncernens internationale kunder. Inden det var Carsten medstifter af og adm. direktør for en mindre udbyder af finansielle serviceydelser, Bremerholm A/S. Carsten har en lang karriere i den finansielle sektor bag sig og har tidligere arbejdet med bl.a. internationalt aktiesalg og emerging markets hos Credit Suisse, som head of Equity Sales hos Nordea i København og med salg af emerging markets-aktier hos ING Barings.

Anders Rømert

Senior relationship manager

33 38 72 39
anr@majinvest.com

Læs mere

Anders Rømert har været ansat i koncernen siden 2015 og fra 2017 som senior relationship manager. Anders har mere end 30 års erfaring fra de finansielle markeder og har primært arbejdet med investeringsrådgivning og formueforvaltning. Før Maj Invest har Anders været investeringsdirektør i Omni Fondsmæglerselskab og afdelingsdirektør i Forstædernes bank. Han har desuden arbejdet i London for BG Bank/Dexia BIL og været ansat hos Carnegie i København.