Tryk her for at printe

Årsrapport 2021

21. mar. 2022

Koncernen har i 2021 opnået det bedste resultat siden etableringen i 2005. Resultatet er meget tilfredsstillende og ligger over de oprindelige forventninger. Resultatet udgjorde 342 mio. kr. før skat.

Mens 2021 generelt bød på høje afkast på finansmarkederne tegner 2022 til at blive en vanskeligt år. Som langsigtet investor skal man være opmærksom på, at det vigtigste er et godt gennemsnitligt afkast over en årrække.

I marts 2021 passerede Maj Invest en milepæl, da den samlede formue under forvaltning rundede 100 mia. kr. Internationale investorers formue udgør nu mere end halvdelen af den samlede formue under forvaltning.

Investeringsforeningen Maj Invest, som Maj Invest Asset Management rådgiver, har fortsat tidligere års fremgang og har nu flere end 51.000 medlemmer og en formue omkring 25 mia. kr.

Maj Invest Equity har rådgivet om salg af porteføljevirksomheden Godt Smil og senest om Svendsen Sport. Hertil kommer køb af porteføljevirksomhederne Genan og N’AGE samt en investering i den grønne batterifabrik Morrow.

Maj Invest Equity International har fået yderligere investeringstilsagn i den tredje fond, der investerer inden for mikrofinansiering. De samlede investeringstilsagn er nu knap 200 mio. dollar.

Årsrapporten kan læses her.

 

 

Yderligere oplysninger:

CEO Jeppe Christiansen, 33 38 73 00