LD Equity 3 K/S

Selskabsnavn Investeringsår Branche Ejerandel
Solum A/S 2009 Miljø & teknologi 56 %
SubC Partner A/S 2012 Offshore 55 %
Status
Fuldt investeret
Etableret
2007
Kapitaltilsagn
0,7 mia. kr.

Steen Parsholt


Læs mere
Steen Parsholt har siden 2005 arbejdet som professionelt bestyrelsesmedlem og sidder i dag i en række selskaber i Danmark og i udlandet. Derudover har Steen Parsholt siden februar 2010 varetaget opgaver for Finansiel Stabilitet som adm. direktør for selskaber, der afvikler hhv. Capinordic Bank og Eik Bank Danmark. Tidligere var Steen Parsholt koncernchef i NCM Holding (nu Atradius) i Amsterdam, og inden da en årrække i Citibank, som hhv. adm. direktør i Danmark, chef for investment banking i Italien og ansvarlig for derivater i Nordamerika. Senest var Steen Parsholt nordisk chef for Aon og medlem af den europæiske ledelse. Steen Parsholt har uddannet sig på college i USA, på CBS samt Insead og fungerer herudover som censor på CBS i finansiering.

Mogens Elsberg


Læs mere
Mogens Elsberg er President & CEO i GN Netcom A/S. Han arbejdede tidligere som general manager for Microsoft Dynamics ERP. Før sin ansættelse i Microsoft Corp i januar 2005 var han adm. direktør for Aston Business Solutions, som han kom til i 2000. Forinden var han i en årrække ansat i IBM Corp, senest som direktør for IBM Financial Services Sector med ansvaret for salg til banker, forsikringsselskaber og finansielle institutioner i Norden. Mogens Elsberg er uddannet civilingeniør fra Danmarks Tekniske Universitet og har en bachelor i marketing fra Handelshøjskolen i København.

Erik Holm


Læs mere
Erik Holm har været direktør i Maj Invest-koncernen siden 2011 med ansvar for forretningsområdet private equity. I perioden 2006-2011 var Erik adm. direktør og koncernchef for Dyrup A/S. Forinden var Erik i perioden 1996-2006 adm. direktør og koncernchef for Louis Poulsen A/S. Før udnævnelsen til adm. direktør og koncernchef havde Erik en række stillinger i Louis Poulsen A/S fra 1981 (herunder direktør, koncernøkonomichef, engroschef, salgs- og marketingdirektør m.v.). Erik er uddannet cand.merc. fra Copenhagen Business School. Erik sidder i bestyrelsen i en række af Maj Invest Equitys porteføljeselskaber. Ligeledes sidder han i bestyrelsen i de to børsnoterede selskaber Brødrene A & O Johansen A/S og SP Group A/S.

Jan Hove Sørensen


Læs mere
Jan Hove Sørensen har været ansat i Maj Invest Equity siden 2006. Forinden var Jan ansat som managementkonsulent hos PA Consulting Group, hvor han assisterede en række danske og internationale virksomheder inden for bl.a. finans, teknologi og private equity. Inden da var Jan director hos Oracle Corporation, samt forretningsudvikler og salgsdirektør hos F.L. Smidth (Automation). Jan er uddannet ingeniør fra Danmarks Tekniske Universitet, HD fra Handelshøjskolen i København og har gennemført INSEADs executive management-programmer.