Tryk her for at printe

Maj Invest udvider direktionen

8. nov. 2021

Maj Invest udvider ledelsen med tidligere TDC-koncerndirektør

Efter at have været del af koncernledelsen i TDC i de seneste 8 år skifter Jens Aaløse nu over til at blive direktør i Maj Invest og medlem af direktionen i Maj Invest pr. november 2021. Direktionen omfatter også administrerende direktør Jeppe Christiansen og viceadministrerende direktør Henrik Parkhøi.

Med en baggrund fra SAS blev Jens Aaløse først administrerende direktør for Nordic Media Link AB og efterfølgende Danske Spil, før han tiltrådte i koncernledelsen i TDC. I dag er han næstformand i Topdanmark, formand for Blue Ocean Robotics og Sticks’n’Sushi.

”Jens Aaløses meget lange ledelseserfaring og indgående kendskab til mange typer af virksomheder og brancher er et rigtig godt match for Maj Invest. Jens har derudover bred investeringserfaring og har deltaget i mere end 20 virksomhedshandler i sin karriere og har drevet mange kommercielle og operationelle forretningsudviklingstiltag”, siger Jeppe Christiansen, administrerende direktør i Maj Invest.

Jens Aaløse bliver Managing Partner i Maj Invest Equity og får derved det direkte forretningsmæssige ansvar for de etablerede equityfonde i Danmark samt fundraising i forbindelse med etableringen af den nye fond.