Tryk her for at printe

Maj Invest Equity køber TDC Hosting

6. feb. 2017

Maj Invest Equity er nået til enighed med TDC Group om køb af 100% af aktierne i TDC Hosting. Ledelsen i TDC Hosting vil investere sammen med Maj Invest Equity.

TDC Hosting er en ledende udbyder af IT hosting i Danmark med speciale i outsourcing af forretningskritisk IT drift og infrastruktur drevet fra egne moderne datacentre. Selskabet har kontorer i både Aarhus og København og har ca. 300 ansatte. TDC Hosting har været en del af TDC Group siden 2003, men har opereret som en selvstændig virksomhed inden for TDC-koncernen, som leverandør til flere hundrede mellemstore og større danske selskaber samt mange tusinde mindre virksomheder.

Maj Invest Equity ser særdeles gode udviklingsmuligheder for TDC Hosting, som i kraft af sin størrelse og fokus, er velpositioneret til at få gavn af den stigende efterspørgsel efter IT outsourcing og de mange nye muligheder inden for cloudløsninger og IT- og datasikkerhed.

”Vi har fra første færd haft god kemi med ledelsen og deler dens vision omkring markedets fremtidige udvikling og muligheder. Selskabet har særdeles stærke kompetencer og er en af de få større dedikerede udbydere af drift af forretningskritiske IT systemer i Danmark. Vi tror på, at TDC Hosting kan udbygge positionen som foretrukne leverandør af hosting- og cloudløsninger til danske virksomheder. Vi ser frem til at arbejde sammen med ledelsen og de mange dygtige medarbejdere på at fortsætte den positive udvikling i TDC Hosting”, siger Jan Hove Sørensen, partner i Maj Invest Equity.

Transaktionen forventes endeligt gennemført i løbet af de kommende måneder efter godkendelse af de danske konkurrencemyndigheder.

Kontaktinformation:
Jan Hove Sørensen
Partner
Maj Invest Equity
Tel.: 29 62 59 76

Om TDC Hosting
For mere information: www.tdchosting.dk

Om Maj Invest Equity
Med samlet set ca. DKK 4.3 milliarder under forvaltning er Maj Invest Equity blandt de førende private equity-spillere i Danmark med fokus på mellemstore og større selskaber. Porteføljen består aktuelt af 15 selskaber. Maj Invest Equity rejste i 2016 sin femte fond med et samlet kapitaltilsagn på ca. DKK 2 milliarder. Siden 2005 har Maj Invest Equity foretaget investeringer i mere end 35 virksomheder, og i den samme periode har vi foretaget salg af mere end 40 virksomheder. Maj Invest Equity er en del af Maj Invest-koncernen.

For mere information: www.majinvest.com