Tryk her for at printe

Maj Invest Equity indgår partnerskab med Victor Gruppen Restauranter

26. jun. 2017

Victor Gruppen Restauranter

Maj Invest Equity har indgået aftale med Victor Gruppen Restauranter Holding om at investere i selskabet. Maj Invest Equity vil fremover eje 50 pct. af selskabet, mens de resterende 50 pct. fortsat vil være ejet af ledelsen og de nuværende ejere. Den nuværende ledelse fortsætter i selskabet. 

Victor Gruppen ejer en række ledende restauranter i København, blandt andet Café Victor, Fiat, Geist og Restaurant Kanalen. Antallet af restauranter er blevet udvidet over de seneste år og udgør p.t. ni. Victor Gruppens restauranter har alle selvstændige profiler, men har en fælles administration, som varetager indkøb, regnskab, HR, udvikling af koncepter m.v. 

Maj Invest Equity ser en række attraktive muligheder for den videre udvikling af Victor Gruppen og vurderer, at selskabet i kraft af sin størrelse og brede vifte af koncepter er velpositioneret til at udnytte de vækstmuligheder, der er i restaurationsbranchen i København. Målet med investeringen er at forfølge fortsat vækst i København og på sigt også at igangsætte en internationalisering. 

”Vi har siden vores første møde med ledelsen af Victor Gruppen haft en god kemi og en fælles opfattelse af og vision for den fremadrettede udvikling af selskabet. Ledelsens mangeårige erfaring, gode resultater og den stærke markedsposition giver os en klar forventning om, at der tegner sig en lys fremtid for Victor Gruppen. Vi tror på, at Victor Gruppen kan styrke sin position som en af de førende aktører på den københavnske restaurantscene. Vi ser frem til at samarbejde med ledelsen og de talentfulde medarbejdere – og fortsat at levere eftertragtede og unikke oplevelser for gæsterne”, fortæller Erik Holm, Managing Partner i Maj Invest Equity. 

”Vi har været igennem nogle år med åbning af flere nye restauranter og en fortsat vækst i vores forretning. Den rejse ønsker vi at fortsætte, og vi har derfor søgt en partner, som kan bidrage med stærke kompetencer inden for vores felt. Vi har noteret os den udvikling og de resultater, som Maj Invest Equity har skabt i sit partnerskab med Sticks’n’Sushi. Det er vi imponerede over, og vi er sikre på, at vores partnerskab vil blive ligeså succesfuldt, og at det vil hjælpe Victor Gruppen i den rigtige retning mod yderligere udvidelser og vækst”, forklarer Torben Olsen, administrerende direktør og stifter af Victor Gruppen. 

Transaktionen forventes endeligt gennemført i løbet af de kommende måneder efter godkendelse fra de danske konkurrencemyndigheder.

Parterne er enige om ikke at oplyse transaktionsprisen.

Kontaktinformation
Erik Holm, adm. partner
Maj Invest Equity
Tlf.: 40 50 14 14 

Torben Olsen, adm. direktør
Victor Gruppen Restauranter
Tlf. 26 89 60 00

Om Maj Invest Equity
Med i alt ca. DKK 4,3 mia. under forvaltning er Maj Invest Equity blandt de førende private equity investorer i Danmark med fokus på mellemstore og større selskaber. Porteføljen består aktuelt af 16 selskaber. Maj Invest Equity rejste i 2016 sin femte fond med et samlet kapitaltilsagn på ca. DKK 2 mia. Siden 2005 har Maj Invest Equity foretaget investeringer i mere end 35 virksomheder og har i samme periode foretaget salg af mere end 40 virksomheder. Maj Invest Equity er en del af Maj Invest-koncernen.

Om Victor Gruppen Restauranter Holding
Victor Gruppen Restauranter er en kæde af førende restauranter i København. Restauranterne drives efter individuelle koncepter og selvstændige brands med fokus på casual fine dining. Victor Gruppen består p.t. af ni restauranter beliggende i Københavns indre by. Stifter og adm. direktør Torben Olsen købte i 1990 Café Victor og har siden 2007 udvidet løbende med etableringen af klynger af restauranter i Købehavns indre by ved Kongens Nytorv og Galleri K.