Tryk her for at printe

Maj Invest Equity indgår partnerskab med ferm living

20. dec. 2020

Fredag eftermiddag har den danske designvirksomhed, ferm LIVING, indgået et nyt partnerskab med Maj Invest Equity. Dermed er Maj Invest Equity nu majoritetsejer af virksomheden, der blev grundlagt i 2006 af Trine Andersen, som i dag er firmaets kreative direktør og fortsatte medejer.

”Vi oplever stor global interesse for vores designs, og vores ambition er at forsætte denne positive vækst, som vi har skabt internationalt. Med Maj Invest Equitys erfaring og kompetencer ombord, får vi nu den helt rigtige partner til at hjælpe os videre med at udvikle ferm LIVING. Vi ser frem imod et nyt partnerskab med et godt sammenfald af værdier i 2021”, lyder det fra virksomhedens CEO, Peter M. Vedel.

ferm LIVING har udbygget et stærkt internationalt forhandlernetværk i mere end 60 lande, samt styrket både organisationen og leverandørbasen, siden belgiske Vendis Capital kom med på rejsen i 2016. Designbrandet er nu stærkere end nogensinde før og har gennem de sidste år oplevet betydelig vækst på tværs af salgskanaler, geografiske markeder samt produktsortiment, hvilket både har afspejlet sig i virksomhedens omsætning og indtjening.

”ferm LIVING er vokset sig til et stærkt og internationalt designbrand med et stort community af følgere. Vi er enormt glade og stolte over at kunne fortsætte med at udvikle den virksomhed, som vi sammen med vores fantastiske kollegaer har skabt. Partnerskabet med Maj Invest Equity vil hjælpe os med at fortsætte denne rejse, hvor vi gør det, som vi er bedst til; at inspirere vores kunder og skabe kollektioner af møbler, accessories og belysning til alle rum i hjemmet – på en større og mere international scene,” siger Trine Andersen.

”ferm LIVING har, med Trine og Peter i spidsen, opbygget en vækstorienteret og skalérbar designvirksomhed med et meget stærkt brand. Vi har fulgt ferm LIVING i mange år og er imponerede over den meget positive udvikling de har oplevet.  Dette er en branche, vi kender rigtig godt, og vi ser et endnu større potentiale for ferm LIVING, som vi meget gerne vil bidrage til at realisere i tæt partnerskab med Trine, Peter og resten af teamet”. siger Director i Maj Invest, Thomas Riis.

”Med sit unikke varme designunivers rammer ferm LIVING plet i en international design trend, og ferm LIVING har herigennem opbygget et rigtig stærkt brand, ikke mindst også uden for landets grænser, samt positioneret sig intelligent og effektivt inden for det hastigt-voksende online segment. For ferm LIVING gælder, the brand is bigger than the business, og vi skal bruge denne stærke brand position til at fortsætte vækstrejsen og intensivere internationaliseringen,” tilføjer Managing Partner i Maj Invest, Erik Holm.

For yderligere information kontakt:

Maj Invest Equity
Thomas Riis 
29 72 21 21

ferm LIVING
Peter M. Vedel
20 22 91 88