Tryk her for at printe

Maj Invest Equity 5 gennemfører partnerskab med N’AGE

30. nov. 2021

Maj Invest Equity 5 har gennemført den tidligere annoncerede investering i N’AGE, der er Danmarks førende brand inden for non-invasive kosmetiske behandlinger. N’AGE blev stiftet af faglig direktør Ida Bille Brahe i 2003. Sanne Lønskov, købte sig ind i 2017 og tiltrådte samtidig som CEO. Både Ida og Sanne fortsætter i virksomheden i deres nuværende roller samt forbliver medindehavere af N’AGE.

N’AGE er den første samt mest erfarne kæde inden for non-invasive kosmetiske og dermatologiske behandlinger på det danske marked. Med afsæt i de solidt forankrede grundværdier Æstetik, Etik og Sikkerhed samt brandets unikke position, har N’AGE oplevet en stærk vækst de seneste år med en tredobling af omsætningen og er blevet tredobbelt Gazellevirksomhed.

N’AGE har seks klinikker på tværs af landet i København, Aarhus, Odense, Vejle, Lyngby og Frederiksberg, samt N’AGE Academy, der hvert år uddanner kosmetiske sygeplejersker.

Markedet for non-invasive kosmetiske behandlinger er et attraktivt marked med tocifrede vækstrater, der drevet af en række megatrends samt en stigende penetration blandt forbrugerne.

Vi forventer, at den store vækst i markedet samt N’AGEs stærke positionering vil skabe en stigende efterspørgsel efter N’AGEs behandlinger, og vi ser frem til en spændende rejse med fokus på vækst.