Tryk her for at printe

SubC Partner ApS

14. jun. 2012

Maj Invest Equity indtræder som aktionær i SubC Partner ApS i partnerskab med den nuværende ledelse og aktionærer.

SubC Partner er en ledende dansk projektvirksomhed, der beskæftiger sig med inspektion, reparation og vedligehold af offshore vindmølleinstallationer, samt produktion og reparation af specialkonstruktioner og procesudstyr til offshore olie/gas kunder. Selskabet opererer primært i Danmark, men har både danske og internationale kunder som Dong, Mærsk Oil, Vattenfall, Siemens, National Oilwell Varco og Vestas. Selskabet har cirka 60 ansatte og forventer at realisere en omsætning i størrelsesordenen 150 mio. kr. i 2012.

Partner og administrerende direktør i SubC Partner Lars Wigant udtaler ” I løbet af få år, har vi oplevet en massiv vækst. Der har selvfølgelig været mange udfordringer, men det har givet os mere styrke. Vores generelle succes kommer af en sum af alle de dygtige og engagerede kollegaer hos SUBC. Fremad skal vi til stadighed dygtiggøre os og øge fokus på vores kernekompetencer, således at vi kan skabe maksimal værdi for vores kunder, medarbejdere og selskabet. Vi glæder os over partnerskabet med Maj Invest Equity, hvor vi sammen skal nå til en international førerposition.”

SubC Partner er en anerkendt aktør på det danske marked og er kendt for et højt sikkerheds-, og kvalitetsniveau og stor leveringssikkerhed. Gennem solide resultater har selskabet opnået en stærk position indenfor offshore vind og olie & gas. Selskabet har historisk vist flot vækst og forventer et godt 2012 resultat underbygget af en stærk pipeline og god ordreindgang. SubC Partner har i de første måneder af året indgået betydelige kontrakter på flere vindmølleparker i Danmark og England, herunder en generel rammeaftale med Dong Energy, der vedrører alle Dongs vindmølleparker.

Jan Hove Sørensen, Partner hos Maj Invest Equity udtaler: ”Vi ser store muligheder for fortsat udvikling af SubC Partner. De tre ejere har med imponerende engagement og kompromisløs kvalitetssans skabt en attraktiv forretning, der besidder betydelige konkurrencemæssige fordele. Vi forventer at forsætte den nuværende strategi og udvikle selskabets markedsposition i både Danmark og UK”

Jan Hove Sørensen fortsætter: ”Vi forventer samtidig at udvide organisationen med dygtige projektledere og specialister, og vil også være opmærksomme på muligheder i forbindelse med opkøb af specialvirksomheder.”

For yderligere information, venligst kontakt:

Jan Hove Sørensen, Partner, Maj Invest Equity. Tlf.: +45 29 62 59 76

Lars Wigant, partner og adm. direktør i SubC Partner. Tlf.: +45 28 78 23 77

Om Maj Invest Equity (tidligere LD Invest Equity)
Med et samlet kapitaltilsagn på omkring 8,5 mia. kr., mere end 25 porteføljevirksomheder og 16 investeringsmedarbejdere er Maj Invest Equity en ledende private equity aktør i Danmark. Maj Invest Equity har rødder i LD, som i sit mangeårige virke indenfor unoterede aktier har skabt grundstenene til Maj Invest Equity's strategi, som er fokuseret på virksomhedernes udvikling og ansvarligt ejerskab.

For yderligere information se www.majinvest.com