Tryk her for at printe

Maj Invest forvalter af ny canadisk fond

4. nov. 2016

Maj Invest er blevet valgt som forvalter af en ny global investeringsfond, der skal investere i valueaktier, NEI Global Value Fund. Fonden er lanceret af NEI Investments, en uafhængig investeringsforening i Canada. 

Investeringschef i NEI, Daniel Solomon, udtaler: ”Maj Invest tilføjer yderligere styrke og ekspertise til NEI’s liste af eksterne forvaltere. Maj Invest forvalter mere end 57 mia. kroner for primært institutionelle kunder. Vi søgte uden om de traditionelle finansielle centre i Europa og fandt Maj Invest, hvilket også er kendetegnende for deres forretning og investeringstilgang. Maj Invest har en helt særlig innovativ tilgang til en ellers traditionel valuefilosofi. Det har betydet, at Maj Invest har ligget i toppen af sin kategori gennem en lang periode.”

Om NEI Investments
NEI Investments er et canadisk investeringsselskab, der forvalter omkring 6 mia. dollar. Selskabet tilbyder en række investeringsmuligheder til canadiske detailkunder, herunder tre fondtyper NEI, Northwest Funds og Ethical Funds.

NEI Investments har kontorer i Toronto, Vancouver og Montreal.

For mere information, kontakt:

Henrik Parkhøi, direktør
33 38 72 72
hp@majinvest.com