Tryk her for at printe

Maj Invest equity sælger Medicom Innovation Partner

2. jun. 2016

Maj Invest Equity har solgt sine aktier i Medicom Innovation Partner (”Medicom”) til Phillips-Medisize. Med hovedkvarter i Hudson, USA, er Phillips-Medisize en global førende producent af medicinsk udstyr. Medicom vil fortsat blive ledet af CEO Morten Nielsen og Medicoms nuværende ledelsesteam.

Medicom udvikler og producerer unikke produktløsninger inden for medicinsk udstyr med fokus på design, brugervenlighed, funktionalitet og sikkerhed på vegne af ledende globale medicinalfirmaer.

Maj Invest Equity investerede i Medicom i 2007 og har siden da været en aktiv majoritetsejer, der i høj grad har bidraget til Medicoms succes og rejse mod at blive en global leder inden for medicinsk udstyr.  

”Vi har været meget imponerede over Medicoms rejse og det kommercielle fokus, som det stærke ledelsesteam har haft. Vi er tilfredse med resultatet af vores investering i Medicom. Phillips-Medisize er en ideel fremtidig ejer, der kan løfte det stærke momentum yderligere og samtidig være et godt sted for Medicoms medarbejdere og kunder,” udtaler Mads Andersen, partner i Maj Invest.

For mere information kontakt:

Maj Invest Equity
Mads Andersen, partner
Tlf. 33 38 73 69, e-mail: maa@majinvest.com

Medicom Innovation Partner
Morten Nielsen, CEO
Tlf. 20 75 37 01, e-mail: mon@medicomip.com

Phillips-Medisize
Christina Johnson (US)
Tlf. +1 715 748 8928, e-mail: christina.johnson@phillipsmedisize.com

Paula Kasper (Europe)
Tlf. +41 448383933, e-mail: paula.kasper@phillipsmedisize.com