Tryk her for at printe

COVID-19 beredskab i Maj Invest

13. mar. 2020

Maj Invest er fuld funktionsdygtig i den vanskelige situation, som hersker med COVID-19 i øjeblikket.

Maj Invests beredskabsplaner, der skal sikre fortsat drift i vanskelige situationer, er taget i brug, og de er velfungerende. Planerne tager højde for en række vanskelige situationer, herunder en situation, hvor der skal arbejdes fra andre adresser end virksomhedens egne adresser.

Det betyder blandt andet, at alle ansatte i såvel investeringsfunktioner som i støttefunktioner kan arbejde hjemmefra med adgang til de samme systemer, som de normalt bruger, og at kun et mindre antal ansatte mødes på selskabets adresse.

Det er testet, at Maj Invest råder over både en it-infrastruktur og procedurer, der sikrer, at arbejdet kan ske både effektivt og sikkert.

Der er ligeledes planer for eskalations- og informationsprocedurer, der sikrer, at organisationen er arbejdsdygtig og fortsat kan håndtere COVID-19, selvom den nuværende situation måtte blive forværret.

Rejseaktiviteter og fysiske møder er i den aktuelle situation stærkt begrænset, og Maj Invest følger myndighedernes vejledninger. Kunder i Maj Invest er som altid velkomne til at kontakte os elektronisk og på telefon.

Medlemmer af Investeringsforeningen Maj Invest henvises til foreningens hotline på 33 38 73 33.