Tryk her for at printe

2014

21. dec. 2014 Aktier, obligationer, råvarer og olie

I en række år frem mod 2012 år kunne udviklingen på de finansielle markeder næsten forstås ved at analysere udviklingen i Kina. Læs mere i nyhedsbrevet for december.

16. dec. 2014 Børsen Penge: Kurt Kara er prisbevidst aktiekøbmand

Læs portræt i Børsen Penge om succesinvestoren Kurt Kara, der lever ydmygt og afskyr dyre ting – både privat og når han rykker rundt med milliarderne i Maj Invest Value Aktier.

1. dec. 2014 Lancering af Maj Invest Funds Global Value Equities Fund

Maj Invest har i dag lanceret yderligere en Luxembourg-baseret fond under navnet Maj Invest Funds Global Value Equities Fund.

4. nov. 2014 Berlingske: Mere dansk sushi til udlandet

Den danske sushikæde Sticks'n'Sushi har for alvor fået gang i væksthjulene.

19. sep. 2014 Maj Invest Equity indgår partnerskab i ProLøn

Maj Invest Equity indgår partnerskab i ProLøn for at søsætte ny vækstplan Maj Invest Equity har købt aktiemajoriteten i ProLøn A/S, der er specialist i lønadministration.

16. sep. 2014 DVCA kårer Maj Invest Equity

Maj Invest Equity er netop blevet tildelt prisen som årets kapitalfond fra DVCA. 

15. sep. 2014 Jyllands-Posten: Hold øje med disse fonde

Investeringsforeningen Maj Invest i top på Morningstars rangliste.

9. sep. 2014 2.000 til informationsmøde i Maj Invest

Fjerde sæson af Maj Invest-informationsmøder blev indledt i Middelfart, og 2.000 interesserede deltagere har allerede tilmeldt sig informationsmøderne rundt om i Danmark.

13. aug. 2014 Muuto indgår partnerskab med Maj Invest Equity

For at accelerere den internationale ekspansion har Muuto indgået partnerskab med Maj Invest Equity, som bliver medejer af selskabet med 45 pct. af aktierne.

8. jun. 2014 Økonomisk Ugebrev: Maj Invest vil vokse i udlandet

I Økonomisk Ugebrevs årlige analyse af fondsmæglerbranchen er Maj Invest nu største aktør, blandt andet på grund af private equity-aktiviteter, skriver ugebrevet.

1. jun. 2014 Økonomisk Ugebrev: Maj Invest giver pensionsbranchen baghjul

Et alternativ til at spare op i et pensionsselskab er at søge uden for pensionsbranchen til nogle af de bedste kapitalforvaltere på det danske marked, skriver Økonomisk Ugebrev og fremhæver Maj Invest.

2. apr. 2014 Ordinær generalforsamling

Der indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Fondsmæglerselskabet Maj Invest A/S mandag den 7. april 2014 kl. 10.00.

27. feb. 2014 2014 et godt år for Maj Invest

Høje afkast på de finansielle markeder og solid kundefremgang løfter top- og bundlinje på tværs af Maj Invests forretningsområder.